Állásajánlat

Jelenleg a következő munkakörökbe keresünk kolléganőket:

 

- Eladó (Bp. VI. Teréz krt. 5.)

Üzletünkbe a Budapest, Teréz körút 5.-be keresünk ruházati eladói tapasztalattal rendelkező, kedves, vevőcentrikus eladónőt főállásba. Pénztárgép és számítógép kezelési alapismeret szükséges. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal az info@bellamode.hu címen lehet.

 

- Eladó (Bp. XI.ker Budaörsi út 9.)

Kis-, és nagykereskedésünkbe a Budapest, Budaörsi út 9.-be (BAH csomópontnál) keresünk ruházati eladói tapasztalattal rendelkező, kedves, vevőcentrikus eladónőt főállásba. Pénztárgép és számítógép kezelési alapismeret szükséges. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal az info@bellamode.hu címen lehet.

 

- Mintavarrónő

Az első darabok bevarrásához keresünk több éves tapasztalattal rendelkező, önálló munkavégzésre képes mintavarrónőt. Munkavégzés helye központi telephelyünkön, a XI.kerület Budaörsi út 9.-ben. Blézerek, kabátok, ruhák, blúzok, toppok mintavarrása, alakítások, javítások elvégzése a feladat. Bedolgozás nem lehetséges! Jelentkezni a +36 20 999 6554 telefonszámon hétköznap 9 és 15.30 óra között, vagy e-mail-ben az info@bellamode.hu címen önéletrajzzal lehet!

 

- Számítógépes ruhaipari modellező, szériázó

Számítógépes modellező rendszert használni tudó, gyakorlott női ruha modellezőt, szériázót keresünk. Munkavégzés helye központi telephelyünkön a XI.kerület Budaörsi út 9.-ben. Bedolgozás nem lehetséges! Jelentkezni telefonon a +36 20 4301320 telefonszámon hétköznap 9 és 15 óra között vagy az info@bellamode.hu e-mail címen.