Az Ön kosara üres

Szállítási, fizetési információ

 

FIZETÉS:

Web áruházunkban jelenleg utánvétellel, vagy előre utalásos formában fizethet.

Utánvétel

Az áru átvételekor készpénzzel történő fizetés.

1. Megrendeli a csomagot.

2. Munkatársaink összekészítik a csomagot.

3. Amikor a csomag készen áll, elkészül a számla és megkapja a csomag a csomagazonosítóját.

5. A postásnak a csomag megérkezésekor kell készpénzben kifizetni a csomag értékét, ami minden esetben tartalmazza a szállítási költséget is.

Az utánvéttel történő szállítási költség díja 1.440 Ft.

 

Banki előre utalás

Előre utalási szándékát a Megjegyzés rovatba tüntesse fel!

1. Megrendeli a csomagot.

2. Munkatársaink összekészítik a csomagot.

3. Amikor a csomag készen áll, elkészül a számla és megkapja a csomagazonosítóját, ezután elküldjük e-mailben a bankszámlaszámot és a megrendelés számlaszámát, amit banki átutaláskor a közlemény rovatban fel kell tüntetni, hogy a megérkező összeget egyértelműen azonosítani tudjuk.

4. Ha átutalta az összeget, és az beérkezett bankszámlánkra, akkor a csomagot a szállítási feltételek szerint átadjuk a Magyar Postának.

A banki átutalással történő szállítási költség díja 1440 Ft.

Az elkészített csomagokat 10 napig őrizzük, ez idő alatt többször is küldünk e-mailt az utaláshoz szükséges adatokkal, ha ez idő alatt nem utalják el a csomag összegét, a rendelést tárgytalannak tekintjük és lezárjuk.

 

Személyesen készpénzben

Ha a megrendelt termékeket személyesen szeretné átvenni, abban az esetben üzleteinkben személyesen, készpénzben tudja kifizetni a termék ellenértékét.

 

SZÁLLÍTÁS:

A szállítást szerződött partnerünk, a Magyar Posta végzi. Kérjük olyan szállítási címet adjon meg, ahol hétköznap 8 és 16 óra között át tudja venni a csomagot Ön, vagy megbízottja (pl. munkahely ha nem tartózkodik otthon).

Szállítási határidő: Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy készleten lévő termékek esetén a szállítási határidőnk: 1-3 nap, külső üzleteinkből érkező termék esetén 3-4 munkanap, de maximum 7 munkanap.

Az utánvéttel történő szállítási költség díja bruttó 1.440,-Ft.

Az utánvéttel történő szállítási költség díja bruttó 1.440,-Ft.

A megrendelt termékeket személyesen márka üzleteinkben is átveheti, ezt a Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni, és hogy melyik üzletünkbe kéri.