Hírlevél feliratkozás
Hírlevelünkben elsőként értesülhet akcióinkról, új kollekciónk érkezéséről, eseményeinkről és nyereményjátékainkról! Felíratkozás előtt kérjük olvassa el adatvédelmi tájékozatónkat, a FELÍRATKOZOM gombbal, elfogadottnak tekintjük felahasználási, és adatkezelési szabályzatunkkat! ADATVÉDELEM
Név
E-mail
Adatkezelési tájékoztató

Magunkról

A több mint 35 éve működő női divatáru tervezésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozó családi vállalkozásunknak, a Bella Mode márka célja olyan termékek előállítása, melyek a mai modern Nő napi és alkalmi viseletének kedvelt ruhadarabjai.

 

Szezonnak megfelelő kollekcióinkban szerepelnek ruhák, szoknyák és nadrágok, alkalmi ruhák, kabátok, toppok és tunikák, blézerek és kosztümök, blúzok. Az elegánstól a sportosig mindenki megtalálja a maga ízlésének megfelelő ruhadarabokat.

 

A legújabb trendeket követő alapanyagokat főként Olaszországból és más európai országokból szerezzük be termékeink előállításához. Minden modell kis darabszámban készül és saját tervezésű, ezzel kiemelkedik a tömegáruk rengetegéből.

 

Mivel nem minden Nő egyforma, nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy modelljeink fiatalos és klasszikus vonalai is nagy méretválasztékban készüljenek, ezért egyes termékek 36-os mérettől egészen 48-as méretekig kaphatók.

 

Több belföldi televíziós csatorna bemondóit és műsorának szereplőit öltöztetjük már évek óta.