Szállítási, fizetési információ

FIZETÉS:

Web áruházunkban jelenleg utánvétellel, vagy előre utalásos formában fizethet. Vagy személyes átvétel esetén üzleteinkben készpénzzel, vagy bankkártyával.


Utánvétel

Az áru átvételekor készpénzzel történő fizetés.

1. Megrendeli a csomagot.

2. Munkatársaink összekészítik a csomagot.

3. Amikor a csomag készen áll, elkészül a számla és megkapja a csomag a csomagazonosítóját.

5. A postásnak a csomag megérkezésekor kell készpénzben kifizetni a csomag értékét, ami minden esetben tartalmazza a szállítási költséget is.

Az utánvéttel történő szállítási költség díja 1.440 Ft.

 

Banki előre utalás

Előre utalási szándékát a Megjegyzés rovatba tüntesse fel!

1. Megrendeli a csomagot.

2. Munkatársaink összekészítik a csomagot.

3. Amikor a csomag készen áll, elkészül a számla, ezután elküldjük e-mailben a bankszámlaszámot és az utalandó végösszeget. Banki átutaláskor a közlemény rovatban fel kell tüntetni, a rendelésen szerplő nevet, hogy a megérkező összeget egyértelműen azonosítani tudjuk.

4. Ha átutalta az összeget, és az beérkezett bankszámlánkra, akkor a csomagot a szállítási feltételek szerint átadjuk a Magyar Postának (MPL).

A banki átutalással történő szállítási költség díja 1.090 Ft.

Az elkészített csomagokat 10 napig őrizzük, ez idő alatt többször is küldünk e-mailt az utaláshoz szükséges adatokkal, ha ez idő alatt nem utalják el a csomag összegét, a rendelést tárgytalannak tekintjük és lezárjuk.

 

Személyesen készpénzben

Ha a megrendelt termékeket személyesen szeretné átvenni, abban az esetben üzleteinkben személyesen, készpénzben tudja kifizetni a termék ellenértékét, vagy budapesti üzleteinkben bankkártyával is fizethet.

 

SZÁLLÍTÁS:

A szállítást szerződött partnerünk, a Magyar Posta (MPL) végzi. Kérjük olyan szállítási címet adjon meg, ahol hétköznap 8 és 16 óra között át tudja venni a csomagot Ön, vagy megbízottja (pl. munkahely ha nem tartózkodik otthon).

Szállítási határidő: Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy készleten lévő termékek esetén a szállítási határidőnk 2 munkanap, külső üzleteinkből érkező termék esetén 3 munkanap, de maximum 7 munkanap.

Az utánvéttel történő szállítási költség díja bruttó 1.440,-Ft.

Az előreutalással történő szállítási költség díja bruttó 1.090,-Ft.

Személyes átvételnél nincs szállítási költség.

A megrendelt termékeket személyesen márka üzleteinkben is átveheti, ezt a Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni, és hogy melyik üzletünkbe kéri. A személyes átvételnél nincs szállítási költség. Ha üzletünkben szeretné átvenni, megpróbálhatja a megrendelt terméket, cserélheti a méretet, fazont, vagy dönthet úgy, hogy nem kéri a megrendelt terméket.